Winenot - Magazin vinuri Sibiu / Wine shop Sibiu
Cosul de cumparaturi: 0 articol(e)

Wine shop Sibiu - degustari vinuri

Wine shop Sibiu - Wine Not?

Va asteptam in wine shop-ul „Wine Not?” Sibiu pentru a degusta si cumpara unele din cele mai bune vinuri romanesti ale momentului.

Romania s-a dezvoltat mult in ultimii ani in domeniul vinificatiei, bijuteria coroanei fiind reprezentata de cramele mici si putin mai mari, care au investit foare mult in calitate: plantari noi de vii, metode noi de vinificare, specialisti in domeniu adusi din strainatate. Acum, dupa cativa ani, toata lumea din domeniu este uluita de capacitatea si „talentul” pamantului romanesc, care s-a trezit la viata si an, dupa an, da roade tot mai bune, socand chiar oenologii straini de evolutia strugurilor. De aceea noi credem mult in vinul romanesc, motiv pentru care va prezentam mai jos o adevarata colectie de vinuri romanesti de cea mai buna calitate, pe toate palierele de pret.

Selectia de vinuri fost realizata de somelierul nostru, Florin MARIAN, care incearca in permanenta sa o modifice si sa o actualizeze in functie de noile vinuri aparute, an de an. Marele avantaj al unui wine shop este ca este extrem de specializat, oferind consultanta profesionista si degustari la cerere sau prestabilite.

Aceste degustari Wine Not? sunt extrem de utile prin informatiile pe care le primim de la somelierul nostru, privind detalii despre soiurile de vin, asocierea lor cu mancarea, dar si detalii despre modul de servire al vinului, temperatura ideala, in functie de soi, paharul indicat pentru a-i scoate aromele cat mai bine, daca este cazul de decantare sau aerare si multe altele.

Putem invata intr-o degustare cum sa apreciem sau sa criticam un vin din punct de vedere al culorii, „nasului” sau gustului. Unii cumparatori vor vinuri mai corpolente, altii mai blande de aceea este foarte indicat ca inainte de achizitie sa le probam, sa le gustam, in asa fel incat sa luam exact vinul potrivit pentru noi sau pentru ocazia dorita. Din toate aceste motive este indicat sa apelati la profesionisti, adica la magazinele specializate de vinuri, in care, profesionisti ca noi, va ajuta si va indruma sa va bucurati la maxim de cel mai bun vin romanesc!

Va rugam sa gustati si sa va bucurati de o mica parte, insa de mare calitate, din Romania frumoasa, aromata si gustoasa.

 

 

PENTRU A VIZITA SITE-UL WINE NOT,
TREBUIE SĂ AVEŢI MINIMUM 18 ANI