Winenot - Magazin vinuri Sibiu / Wine shop Sibiu
Cosul de cumparaturi: 0 articol(e)

Vin nunta Sibiu, vin botez Sibiu sau vin pentru alte evenimente

Va prezentam mai jos o selectie de vinuri pe care noi le consideram potrivite pentru nunta in Sibiu, botezuri, sau alte petreceri. Vinurile sunt ambalate in bag in box (de 3,5,10 sau chiar 20 litri), motiv pentru care sunt foarte practice in cazul volumelor mari: pungile in care sunt ambalate vinurile sunt de unica folosinta, perfect etanse, nelasand aerul sa intre in punga, in locul vinului. Din acest motiv vinurile se pastreaza perfect, fara a fi in pericolul clasic de oxidare si alterare a gustului sau mirosului.

Pentru inceputul mesei va recomandam cateva soiuri de vinuri albe, demiseci sau seci, in asa fel incat aperitivele si / sau pestele sa fie insotite perfect in timpul mesei. Pe parcursul mesei aveti posibilitatea de a trece pe „rose”, un vin extrem de apreciat in ultimii ani, mai ales in zilele calduroase de vara sau daca dansul „va aprinde” putin. Colectia de vinuri rosii pentru evenimente este la fel, formata din vinuri rosii demiseci si seci, in asa fel incat friptura sa fie perfect acompaniata, iar gusturile si aromele din pahar si farfurie sa se combine si sa devina un tot unitar. Va recomandam sa ne contactati, mai ales daca sunteti din Sibiu, caz in care vom organiza gratuit o sesiune de degustari de vinuri pentru evenimentul dumneavoastra, chiar in prezenta somelierului nostru.

Daca apelati la profesionisti in domeniul mancarii (doar va fi preparata de un bucatar profesionist), este obligatoriu ca si vinul la masa organizata sa fie ales sau recomandat tot de catre un profesionist in domeniu, acesta fiind somelierul.

Iar daca ascultati de profesionisti, va garantam ca in momentul organizarii evenimentului si servirii mesei acest lucru va fi foarte repede observat si apreciat ca atare.

7 Articol(e)

7 Articol(e)

Filtre
Pret
RON
-
RON
Continut zahar
 1. Sec (2)
 2. Demisec (5)
Soi strugure
 1. Cabernet Sauvignon (3)
 2. Feteasca Neagra (2)
 3. Feteasca Regala (1)
 4. Merlot (1)
 5. Pinot Noir (1)
 6. Sauvignon Blanc (1)
 7. Shiraz / Syrah (1)
Tip vin
 1. Linistit (7)
Ambalare
 1. Bag in box (pentru evenimente) (7)
Crama
 1. Budureasca (4)
 2. Recas (3)
Culoare
 1. Alb (2)
 2. Rose (1)
 3. Rosu (4)
Cele mai vandute
Compara produsele

Nu aveti produse de comparat.

 

 

PENTRU A VIZITA SITE-UL WINE NOT,
TREBUIE SĂ AVEŢI MINIMUM 18 ANI