Winenot - Magazin vinuri Sibiu / Wine shop Sibiu
Cosul de cumparaturi: 0 articol(e)

Val Duna Feteasca Neagra 3 litri

Crama Oprisor
Vinurile VAL DUNA se impun drept un concept universal valabil: nu au pretenţii sofisticate, sunt proaspete, pe placul tuturor. Uşor de băut, ideale pentru orice ocazie.
Într-o sortimentație bogată de vinuri tinere din soiuri naționale și internaționale caracterizate prin acuratețea cu care este evocată tipicitatea fiecărui soi, VAL DUNA demonstrează că tradiția și noul se pot îmbina cu succes.
Pentru a asigura confortul consumatorilor, vinurile din gama VAL DUNA sunt ambalate în bag-in-box-uri (BIB), Carl Reh Winery fiind primul producător din România care foloseşte acest tip de ambalaj.
BIB-ul menţine calităţile şi proprietăţile vinului de la primul la ultimul pahar – poate fi lăsat deschis până la 12 luni. Ambalaj de folosinţă unică, uşor, rezistent la transport. Bag-ul este o pungă stratificată cu o canea care protejează vinul impotriva oxidării. Caneaua bag-ului permite o dozare corectă, fără pierderi.

Un vin demisec suplu, direct, cu nas interesant de prună afumată, condimente şi ardei capia.
Îşi pune în valoare însuşirile tipice ale soiului Fetească Neagră prin structura armonioasă a gustului, bogată în note de fructe roşii, completată de echilibrul dintre taninii copţi şi aciditatea moderată.

39,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

Nume Val Duna Feteasca Neagra 3 litri
Culoare Rosu
Soi strugure Feteasca Neagra
Continut zahar Demisec
Tip vin Linistit
Ambalare Bag in box (pentru evenimente)
Anul productiei Nu
Capacitatea 3.0000
Crama Crama Oprisor

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Val Duna Feteasca Neagra 3 litri

Compara produsele

Nu aveti produse de comparat.

 

 

PENTRU A VIZITA SITE-UL WINE NOT,
TREBUIE SĂ AVEŢI MINIMUM 18 ANI