Winenot - Magazin vinuri Sibiu / Wine shop Sibiu
Cosul de cumparaturi: 0 articol(e)

Servicii pentru clientii din Sibiu si imprejurimi

Comenzi
Comenzile se pot face:
  • Prin telefon, sunand la numarul alocat magazinului
  • Prin plasarea unei comenzi on line in cadrul site-ului nostru
Livrare in Sibiu si imprejurimi
Termenul de livrare este de maxim 24 ore, de luni pana vineri, intre orele 9-17. Livrarea comenzii este gratuita pentru toti clientii care doresc livrare in orasul Sibiu, indiferent de valoarea acesteia. In cazuri particulare ea poate fi extinsa si in imprejurimile orasului Sibiu, dupa o confirmare din partea noastra. Va rugam sa verificati atent marfa comandata si pretul aferent, in asa fel incat sa fim siguri ca livrarea este 100% identica cu comanda facuta de dvs.
Modalitati de plata
  • Plata in numerar, la livrarea comenzii
  • Plata cu card bancar, Visa, Mastercard, Maestro, la livrarea comenzii, cu mentiunea ca acest lucru trebuie anuntat in prealabil
Returnarea produselor
Returnarea produselor este posibila daca produsul nu este conform si prezinta defecte (gust degradat, defect de dop etc). De asemenea daca vinurile comandate nu sunt pe gustul dvs, permitem returnarea produselor, cu conditia ca ambalajul sa fie nedesfacut. Ne dorim sa va multumim pentru deplin, dar va rugam sa acceptati ca nu primim spre returnare produse deschise decat daca prezinta defecte. In schimbul produselor returnate va invitam sa va alegeti alte produse din magazinul nostru, sau sa optati pentru returnarea banilor.
 

 

PENTRU A VIZITA SITE-UL WINE NOT,
TREBUIE SĂ AVEŢI MINIMUM 18 ANI