Winenot - Magazin vinuri Sibiu / Wine shop Sibiu
Cosul de cumparaturi: 0 articol(e)

Milenium Rosu Terra Romana

Serve
Acest vin a fost creat pentru prima dată în recolta 1998. De-a lungul anilor, i-am conturat personalitatea creându-l din asamblarea celor mai bune soiuri din recoltele respective, însa i-am păstrat caracterul care l-a consacrat pe piața autohtonă.
În 2012, un an capricios din punct de vedere al vremii, recoltele obținute au fost scăzute cantitativ, însa deosebite din punct de vedere calitativ. Pentru Milenium Roșu 2012, vinul de referință al gamei Terra Romana, am ales ‚vârfurile’ recoltei. Astfel, acest vin înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Fetească Neagră, soiul pur românesc caracterizat prin gustul complex, condimentat și tanini eleganți, împrumută din aciditatea și aromele intense ale Cabernet Sauvignon-ului. Amestecul este temperat de suplețea Merlot-ului, pentru a crea un vin echilibrat, cu un puternic caracter franțuzesc.
Servit la 18° C, recomandăm acest Milenium Roşu 2012 la meniuri din carne roşie sau vânat cu pene, şi la brânzeturi fermentate.
Estimăm un potențial de învechire de minimum 10 ani.

57,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Fii primul care evalueaza acest produs.

Nume Milenium Rosu Terra Romana
Culoare Rosu
Soi strugure Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Merlot
Continut zahar Sec
Tip vin Linistit
Ambalare Sticla
Anul productiei Nu
Capacitatea 0.7500
Crama Serve

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Milenium Rosu Terra Romana

Compara produsele

Nu aveti produse de comparat.

 

 

PENTRU A VIZITA SITE-UL WINE NOT,
TREBUIE SĂ AVEŢI MINIMUM 18 ANI