Winenot - Magazin vinuri Sibiu / Wine shop Sibiu
Cosul de cumparaturi: 0 articol(e)

Despre magazinul de vinuri Wine Not? Sibiu

Magazin vinuri Sibiu

Wine Not? A luat fiinta din pasiune. Din pasiunea de a savura un vin bun, de calitate.

Suntem indragostiti de vinul romanesc si il promovam. Credem in pamantul romanesc si in roadele lui. Iar cramele pe care le reprezentam ne reprezinta. Sunt investitii romanesti sau straine, pentru ca, cu totii au apreciat calitatea pamantului, a climei, iar concluzia unanima este ca Romania reprezinta unul din locurile ideale din lume pentru productia vinului de calitate.

Va asteptam in primul nostru magazin vinuri din Sibiu, Crama Oprisor pentru a descoperi vinul potrivit. Va invitam sa gustati aproape orice vin din magazin, daca nu il cunoasteti, pentru ca vrem sa fiti convinsi de ceea ce cumparati. Garantam calitatea si corectitudinea oricarui vin prezent in magazinul nostru.

Iar pentru ca pe noi ne reprezinta calitatea, am ales sa facem treaba ca la carte. Suntem singura casa de vinuri din Sibiu, cu somelier propriu. Vrem sa putem raspunde la orice intrebare despre vin, iar daca nu putem sa o facem pe loc, ne vom informa. In asa fel incat la noi sa gasiti nu doar un vin, ci orice doriti despre un vin.

Suntem o casa de vinuri foarte activa. Promovarea vinului romanesc o facem prin degustari dedicate, trainguri de ospatari sau personal specializat, prin creearea meniurilor de vin in restaurante, la modul cel mai profesionist. Organizam impreuna cu restaurantele partenere din Sibiu seri de “live cooking show”, in care bucatari pasionati de gatit se combina extraordinar de bine cu somelierul nostru, pasionat de vinuri. Alegem cel mai bun vin pentru fiecare mancare, in asa fel incat CLIENTUL nostru sa aiba in fata un tot unitar, mancare cu vin, care sa combine intre ele aromele si gustul.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii despre vin. Pentru ca noi nu vindem doar vin. Noi oferim pasiune, o pasiune romaneasca, din suflet. Credem foarte mult in ceea ce facem si vrem sa va convingeti personal de acest lucru.

 

Ovidiu BALABAN
Director general

 

 

PENTRU A VIZITA SITE-UL WINE NOT,
TREBUIE SĂ AVEŢI MINIMUM 18 ANI