Saptamana Liliac la Jules Bistro Restaurant a culminat aseara cu o ampla degustare de vinuri albe si rose de la Liliac, acompaniate de un delicios meniu pe baza de scoici.

Seara a inceput frumos cu o imensa frapiera plina de gheata si vinuri young de la LIliac, Fruity, un Muscal Ottonel, cu Feteasca Alba si "fratele" Fresh, un cupaj din Sauvignon Blanc si Pinot Gris.S-a trecut treptat prin Liliac Sauvignon Blanc, apoi Liliac Pinot Gris, iar un moment aparte in cadrul serii a fost aparitia vedetei Liliac Rose, un vin de culoarea somonului, cu arome de fructe de pădure combinate cu condimente exotice.

Ce poate fi mai placut, decat sa stai la o masa, intr-o seara frumoasa de vara, cu o frapiera langa masa si sa te bucuri de un decor minunat cum numai la Jules poti avea? O bucatarie de calitate ca cea de la Jules, acompaniata de niste vinuri albe si rose minunate poate transforma o seara banala in ceva magic.

Iar cand la desert, alaturi de o Panna Cotta, te bucuri si de un "strop" de Nectar de Transilvania, acest minunat vin de desert de la Liliac, seara chiar se termina magic. Sibiul merita magie, noi meritam magie, mai ales dupa o zi banala de munca!

O seara frumoasa de vara, cum speram sa mai facem in Sibiu. Multumim Jules pentru gazduirea perfecta, multumim Cramei Liliac pentru deschiderea de a arata lumii niste vinuri de calitate, din Transilvania!